2013. április 27., szombat

Tavasz

Volt, és remélem lesz is még, mert tegnap egészen egy napig lehetett rövidnadrágot hordani, pedig volt idő amikor azt hittem, hogy itt nem lesz rá szükség. Igen, tegnap volt kb 22-23 fok, de nem sokáig örülhettünk, mert ma már csak 10 fok van, és az elkövetkező napokban sem lesz melegebb :-() Egyébként jól vagyunk, sajnos az utóbbi hetekben a hétköznapjaink eléggé sűrűek lettek, és a hétvégéken próbáltuk magunkat utolérni, több kevesebb sikerrel.

De tegnap kaptunk egy nagyon jó hírt, mégpedig: felvettek az Erzieher képzésre, ahová jelentkeztem! :-) Augusztus 5-től 3 éven át ismét az iskolapadot koptatom majd. Azt, hogy mit fogok tanulni, sajnos nehéz magyarra fordítani, mert otthon nincs ilyen szakirány. De majd tudok bölcsiben, oviban, ifjúsági klubokban, és ha jól emlékszem, általános iskolában is dolgozni. Még nem igazán tudok mit kezdeni a ténnyel, hogy németül fogok tanulni, mármint nem a nyelvet, hanem egy egész szakmát. Egyrészt óriási izgatottság, és lehetőség, másrészt viszont még óriásibb pánik, hogy hogy fog ez nekem menni…

Majd meglátjuk...


1 megjegyzés:

  1. Gratulálok!Örülök ,hogy felvettek!Tudom,hogy nem lesz könnyű,de ketten együtt ezt is végig csináljátok!Itthonról majd drukkolunk neked,lélekben sokan veled lesznek,és menni fog!

    VálaszTörlés